Herakles Pharma

Partners

Herakles Pharma Staffing is een erkend leerbedrijf:

Wij zijn trots te mogen vermelden dat we sinds maart 2019 officieel een erkend leerbedrijf zijn. Dit biedt ons de mogelijkheid studenten een stage aan te bieden en ze tot de vakmensen van de toekomst op te leiden. Voor vragen neem contact op.

 

Met onderstaande partners werken wij samen:

 

Geytenbeek uit Baarn is een onafhankelijke financiële en verzekeringsdienstverlener van middelgrote omvang. Klein genoeg voor persoonlijke aandacht en groot genoeg om een totaal advies te kunnen geven. Al sinds 1958 adviseren zij op het gebied van pensioen, schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en arbeidsongeschiktheid in het MKB segment. Ze doen dit met 11 professionals binnen het bedrijf en met een aantal samenwerkende zelfstandige specialisten. Daarnaast kan de organisatie de regelingen voor klanten beheren in Geytenbeek Plaza. Zo hebben de klanten een duidelijk overzicht van alle verzekeringen en alle mutaties binnen één portaal. In 2015 is de firma gestart met een bredere dienstverlening in de vorm van Arbobenefits en cursussen Bedrijfshulpverlening (BHV).
Website: www.geytenbeek.nl

Met meer dan 65 jaar ervaring in accountancy en belastingadvies, 13 vestigingen en 400 medewerkers, is onze relatie sterk vertegenwoordigd in Midden en Noord-Nederland. De firma is specialist in financiële, fiscale- en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate- en personal finance en recovery. Als lid van Moore Stephens is de organisatie er ook voor advies over internationaal zakendoen.
Website: www.mth.nl

 

 

Buro_TM

Buro TM is een Consultancy- & Coachingsbureau dat zowel bedrijven als particulieren helpt te groeien door middel van het aanbieden van een totaal-oplossing waarbij gebruik gemaakt wordt van Taylor Protocols™. De basis van Taylor Protocols™ is de Core Value Index™, ofwel de CVI™. Deze methodiek is niet alleen zeer effectief gebleken bij persoonlijke groei maar ook in het optimaliseren van de business. BURO TM is er van overtuigd dat het bereiken van ‘place of best and highest contribution’ resulteert in een hogere ROI binnen een bedrijf en persoonlijke groei van het individu. Door o.a. gebruik te maken van Taylor Protocols™ CVI™ biedt BURO TM de mogelijkheid het aangeboren, niet veranderend, voorkeursgedrag te koppelen aan de taken en verantwoordelijkheden van het individu.
Website: www.burotm.nl

 

CR2O BV is een Europese full-service academische CRO, gespecialiseerd in de uitvoer en management van vroege fase klinisch geneesmiddelen onderzoek voor infectieziekten, oncologie en immunologie.
Website: www.cr2o.nl

 

 

Print

Catalyze is een full-service consultancy organisatie gespecialiseerd in Life Science, Biotechnology en medical technology. Catalyze biedt een totaaloplossing en levert kennis en gespecialiseerde diensten om onderzoekers, entrepreneurs, start-ups en bedrijven die innovatieve ideeen in de markt willen zetten te ondersteunen. Het gaat daarbij om consultancy en diensten op het gebied van subsidies en financiering, aanvragen voor leningen, belastingaangiften (bijvoorbeeld WBSO), het schrijven van een Businessplan en administratieve ondersteuning.
Website: www.catalyze.nl