Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Herakles Pharma

Partners

Herakles Pharma Staffing is een erkend leerbedrijf:

Wij zijn trots te mogen vermelden dat we sinds maart 2019 officieel een erkend leerbedrijf zijn. Dit biedt ons de mogelijkheid studenten een stage aan te bieden en ze tot de vakmensen van de toekomst op te leiden. Voor vragen neem contact op.

 

Met onderstaande partners werken wij samen:

 

Buro_TM

Buro TM is een Consultancy- & Coachingsbureau dat zowel bedrijven als particulieren helpt te groeien door middel van het aanbieden van een totaal-oplossing waarbij gebruik gemaakt wordt van Taylor Protocols™. De basis van Taylor Protocols™ is de Core Value Index™, ofwel de CVI™. Deze methodiek is niet alleen zeer effectief gebleken bij persoonlijke groei maar ook in het optimaliseren van de business. BURO TM is er van overtuigd dat het bereiken van ‘place of best and highest contribution’ resulteert in een hogere ROI binnen een bedrijf en persoonlijke groei van het individu. Door o.a. gebruik te maken van Taylor Protocols™ CVI™ biedt BURO TM de mogelijkheid het aangeboren, niet veranderend, voorkeursgedrag te koppelen aan de taken en verantwoordelijkheden van het individu.
Website: www.burotm.nl

 

 

partner_advocaat_vanveen_logo

Van Veen Advocaten is één van de grootste allround advocatenkantoren in Midden Nederland. Met zeventien advocaten zijn zij zowel grote (beursgenoteerde) ondernemingen, als kleinere ondernemingen en particulieren van dienst. Onderhandelen, bemiddelen en oplossingsgericht werken behoren tot de kerncompetenties van dit advocatenkantoor. Op ‘specialismen’ op de website vindt u meer informatie over hun dienstverlening binnen de verschillende rechtsgebieden.
Website: https://www.vanveen.com

 

CR2O BV is een Europese full-service academische CRO, gespecialiseerd in de uitvoer en management van vroege fase klinisch geneesmiddelen onderzoek voor infectieziekten, oncologie en immunologie.
Website: www.cr2o.nl

 

 

Print

Catalyze is een full-service consultancy organisatie gespecialiseerd in Life Science, Biotechnology en medical technology. Catalyze biedt een totaaloplossing en levert kennis en gespecialiseerde diensten om onderzoekers, entrepreneurs, start-ups en bedrijven die innovatieve ideeen in de markt willen zetten te ondersteunen. Het gaat daarbij om consultancy en diensten op het gebied van subsidies en financiering, aanvragen voor leningen, belastingaangiften (bijvoorbeeld WBSO), het schrijven van een Businessplan en administratieve ondersteuning.
Website: www.catalyze.nl

 

logo-taylorp

Bedrijfsoptimalisatie en persoonlijke groei realiseren door de juiste persoon op de juiste plaats? Taylor Protocols™ helpt u (via het Taylor Protocols-gecertificeerde BURO TM Consultancy & Coaching ) bij het aantrekken van meer top-performers en zet uw huidige medewerkers in de rol die bij ze past. De effectiviteit van Taylor Protocols™ is gebaseerd op de Core Value Index™ (CVI™). De CVI™ is een revolutionaire test die een beschrijving van het aangeboren, onveranderlijke karakter van een individu biedt!
Website: www.taylorprotocols.nl